Consultanta, asistenta si reprezentare in Dreptul afacerilor.

Pornind de a infiintare si terminand cu dizolvarea, societatea noastra s-a implicat de-a lungul timpului in toate problemele legate de viata societatilor comerciale si de activitatea specifica a acestora, oferind servicii profesionale de o calitatea incostestabila.

Oferim asistenta juridica in litigii privind excludere/retragerea asociatilor din societatile comerciale de persoane sau dizolvarea judiciara a companiilor cat si asistenta si reprezentare in litigii privind incheierea, executarea, rezilierea/rezolutiunea contractelor comerciale.

De asemenea, va putem asista in domeniul recuperarii creantelor, prin intermediul procedurilor speciale sau pe dreptul comun, pe tot parcursul procedurilor de incasare a debitelor (asistenta/reprezentare in fata instantelor precum si in faza de executare silita).

Avem experienta in infiintarea, divizarea, fuziunea, dizolvarea/lichidarea societatilor comerciale de-a lungul timpului ajutand peste 300 de companii la nivel national sa isi solutioneze problemele legate de aceste aspecte. Mai mult, ne-am implicat in buna desfasurare a activitatii prin participarea la Adunarile Generale ale Asociatilor si oferirea de suport juridic in procedura de convocare si desfasurare efectiva a acestora.

Societatea noastra a oferit cu succes asistenta si consultanta in negocierea clauzelor si conditiilor oricarui tip de contract comercial, urmata de supravegherea executarii acestora ajutand sa cele peste 30 de companii din portofoliul nostrum sa isi creasca atat prezenta cat si cifrele de afaceri multi dintre acestia ramand alaturi de noi inca de la infiintare.

Serviciile oferite in domeniul dreptului commercial sunt prestate de catre experienta si calitate este recunoscuta atat prin numeroasele succese cat si prin gradul de multumire al clientilor nostri.

Specialistii nostri in Dreptul afacerilor

Alte domenii in care activam cu succes

Dreptul afacerilor

Drept fiscal

Drept bancar

Insolventa

Drept civil

Drept penal

Dreptul muncii

Achizitii publice