phone iconTel.: 0722 / 72.47.77
phone iconFax : 0251 / 52.52.44
  
Romana  |  English  |  Français
divider

Membrii echipei


Absolvent in 1997 al Universitatii din Craiova, Facultatea de Drept si doctor in drept din 2000 cu teza “Specificul obligatiilor comerciale in comparatie cu obligatiile civile”, conducator stiintific Prof. univ. dr. Ion Dogaru.
Profesor universitar la Facultatea de Drept din cadrul Universitatii din Craiova, disciplina de predare fiind Dreptul societatilor.

Incepand cu anul 2015 este Decanul Baroului Dolj.
De asemenea este arbitru în cadrul Curtii de Arbitraj Comercial International de pe langa Camera de Comert si Industrie a Romaniei si arbitru in cadrul Tribunalului Arbitral de pe lângă Camera de Comerţ şi Industrie Oltenia “Craiova”.

Articole/Cursuri/Monografii

Pentru mai multe informatii vizualitati CV-ul

Avocat definitiv din 2003 in Baroul Bucuresti, iar din 2007 avocat în cadrul Baroului Dolj.
  • Din 1998 arbitru in cadrul Tribunalului Arbitral de pe langa Camera de Comert si Industrie Oltenia “Craiova”
  • Membru al Centrului de Cercetãri Juridice Fundamentale din Craiova ce-si desfasoara activitatea stiintifica sub egida Academiei Romane
  • Membru al Colegiului de redactiei al Revistei de Stiinte Juridice
  • Referent stiintific al Editurii Universitaria din Craiova

Autor al mai multor studii, cursuri si monografii in domeniul dreptului comercial printre care:
  • Societati comerciale. Adunarile generale ale actionarilor, Ed. Hamangiu, Bucuresti, 2009
  • Drept bancar, Ed. Universul Juridic, Bucuresti, 2008 (in colaborare cu asist. univ. dr. Lavinia Smarandache si prep. univ. Alina Dodocioiu)
  • Contractul de asociere in participatie, Editura Hamangiu, Bucuresti, 2009
  • Bazele dreptului civil. Contracte speciale, vol. IV, Ed. C.H Beck, Bucuresti 2009, (coordonatori Ion Dogaru, Gabriel Olteanu, Lucian Sauleanu)

Lucian Sauleanu

Absolvent al Facultatii de Drept din cadrul Universitatii din Craiova, promotia 1999.
Avocat in Baroul Dolj din anul 2000, asociat-coordonator in cadrul Sauleanu & Asociatii.
Practician in insolventa, membru al Instantei Locale de Disciplina a UNPIR – Fililala Dolj.
Membru al Asociatiei Europene de Drept Bancar si Financiar.
In prezent doctorand in cadrul Institutului de Cerceri Juridice ”Acad. Andrei Radulescu” de pe langa Academia Romana, sub conducerea d-lui prof. univ. dr. Ion Dogaru.

Incepand cu anul 2003, cand a devenit asociat la Sauleanu & Asociatii, a fost in mod constant implicat in activitatea de reprezentare in litigii comerciale, in procese privind dispute intre asociatii societatilor comerciale de persoane, proceduri de recuperari de creante, asistenta a asociatilor si companiilor supuse procedurii de insolventa. Ofera consultanta si reprezentare institutiilor de credit in materia dreptului bancar, in negocierile de contracte comerciale si bancare, infiintari, divizari, dizolvari de societati comerciale, consiliere in probleme privind proceduri de achizitii publice.
Telefon: +40722.724777

Bogdan Tene

Absolvent al Facultatii de Drept „Nicolae Titulescu” din Craiova, promotia 2001.
In perioada 2001 – 2010 a fost angajat ca si consilier juridic in cadrul Serviciului Juridic al Directiei Generale a Finantelor Publice a Judetului Dolj, asigurand reprezentarea acestei institutii in principal in dosare de contencios administrativ si in dosare de insolventa.
Avocat definitiv din anul 2010.

Experienta profesionala in materia dreptului fiscal contenciosului administrativ si in ceea ce priveste litigiile privind sume si masuri stabilite prin acte administrative fiscale, oferind consultanta in relatia cu organele administratiei publice si reprezentare in litigii privind anularea actelor administrative.

Telefon: +40727.725554

Cosmin Petrea

A absolvit Facultatea de Drept “Nicolae Titulescu” a Universitatii din Craiova in anul 2004. Inscris in Barou din anul 2004.
Domeniul de specializare este dreptul penal al afacerilor, asigurand asistenta si reprezentare juridica in fata organelor de urmarire penala si a tuturor instantelor judecatoresti.

Telefon: +40727.818413

Bogdan Sandulescu

Absolventa a Facultatii de Drept “Nicolae Titulescu” din Craiova in anul 2006 si admisa in profesia de avocat in anul 2007. A devenit avocat definitiv in anul 2009 in cadrul Baroului Dolj, iar din 2011 este membra a societatii noastre.
Are ca domenii de specializare dreptul societar, asigurand consiliere la infiintari, modificari societati comerciale, functionarea societatilor comerciale, a asociatiilor si fundatiilor, precum si recuperari creante, in faza de executare silita.

Telefon: +40726.725554

Camelia Burileanu-Tuna

Razvan Scafes este absolvent al Facultatii de Drept din cadrul Universitatii din Craiova, promotia 2011. A fost admis in profesia de avocat in sesiunea octombrie-noiembrie 2011 iar in prezent este membru al Baroului Dolj.
Detine titlul de doctor in drept, specializarea drept civil, sustinand teza de doctorat cu titlul ”Conflictul si contrarietatea de interese in materia persoanei juridice de drept privat”, coordonator stiintific: Prof. univ. dr. Sevastian Cercel.

Domeniile sale de specialitate includ: consultanta si litigii in domeniul dreptului bancar si comercial; consultanta in domeniul dreptului concurentei, drept european, CEDO.

Telefon: +40727.818414

Razvan Scafes

Mirel Morcov este absolvent al Facultatii de Drept si Stiinte Sociale din cadrul Universitatii din Craiova, promotia 2013. A fost admis în profesia de avocat în sesiunea septembrie 2013, fiind în prezent membru în cadrul Baroului Dolj.
În decembrie 2013 a obtinut premiul Speranta acordat de catre Baroul Dolj pentru avocati stagiari cu rezultate deosebite la examenul de admitere în profesie.
Domeniile sale de specialitate includ consultanta si litigii în dreptul fiscal, contenciosul administrativ, drept comunitar si drept civil.

Telefon: +40784.096519

Mirel Morcov

Absolvent al Facultatii de Drept din cadrul Universitatii din Craiova, promotia 2013. Masterat specializarea “Dreptul afacerilor”. Doctorand al Scolii Doctorale din cadrul Facultatii de Drept din Craiova, specializarea Drept comercial.
Admis in profesia de avocat in sesiunea august 2019 iar in prezent este membru al Baroului Dolj.
Practician in insolventa, membru UNPIR – Filiala Dolj, incepand cu anul 2019.

Telefon: +40723342146

Lucian Nituleasa

Absolventa a Facultatii de Drept din cadrul Universitatii din Craiova, promotia 2018. Admisa in profesia de avocat in sesiunea august 2019.

Domeniile sale de activitate includ consultanta si litigii in domeniul dreptului bancar si comercial.

Telefon: +40763502475

Alexandra Istudor