Conferinta ”Cartea Funciara: aspecte si probleme practice actuale„

/ 0 Comments /

In data de 25 martie 2016, Facultatea de Drept a Universitatii din Craiova si Asociatia Centrul de Studii si Cercetari de Drept Privat au organizat conferinta ”Cartea Funciara: aspecte si probleme practice actuale„.
Conferinta a beneficiat de prezentarea unor teme de noutate si maxim interes in randul practicienilor din partea unor nume recunoscute in domeniu. Astfel, au sustinut prelegeri: Prof. univ. dr. Valeriu Stoica – Universitatea din Bucuresti, Prof. univ. dr. Marian Nicolae – Universitatea din Bucuresti, Prof. univ. dr. Paul Vasilescu – Universitatea Babes-Bolyai din Cluj, Prof. univ. dr. Irina Sferdian – Universitatea de Vest din Timisoara, Conf. univ. dr. Adrian Circa – Universitatea Lucian Blaga din Sibiu, Lect. univ. dr. Mihai David – Universitatea Babes-Bolyai din Cluj. Lucrarile conferintei au fost moderate de decanul Facultatii de Drept din cadrul Universitatii din Craiova – prof. univ. dr. Sevastian Cercel