Centrul de Acțiune pentru Egalitate și Drepturile Omului – primul caz de consiliere gratuită a persoanelor vulnerabile

/ 0 Comments /

Colega noastră, Alexandra Istudor, a preluat primul caz de consiliere gratuită a persoanelor vulnerabile în cadrul Centrului de Acțiune pentru Egalitate și Drepturile Omului. Acesta a avut ca obiect poprirea înființată de către executorul judecătoresc asupra sumelor încasate cu titlu de indemnizație pentru handicap, respectiv cu titlu de ajutor pentru îngrijirea copilului bolnav, fiind vorba așadar despre indemnizații cu destinație specială care nu pot fi urmărite pentru niciun fel de datorii.

Ne manifestăm deschiderea în a oferi asistență juridică persoanelor aflate în dificultate pentru a contribui la creșterea accesului în justiție pentru cei vulnerabili. Încurajăm colegii avocați din biroul nostru să preia noi cazuri pro bono, dar și, prin exemplul nostru, pe toți ceilalți!

Să nu uităm că valorile profesiei de avocat derivă din responsabilitatea socială și din empatia față de semenii noștri!